LPG Tankstations Europa

LPG Malta

LPG Malta

LPG is in Malta beperkt verkrijgbaar. LPG is in Malta niet heel populair. Er zijn maar enkele LPG Tankstations in Malta.

In Malta wordt het met name autogas en gpl genoemd. Hieronder vind je ons overzicht van de tankstations waar je in Malta ook LPG kunt tanken.Overzichtskaart LPG Tankstations in Malta

Veiligheidsaccessoires

In diverse Europese landen ben je verplicht een gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbandtrommel en reservelampen bij je te hebben in de auto. Wij adviseren je deze artikelen altijd mee te nemen in uw auto. Zeker als je met de auto naar het buitenland gaat.

Verloopnippel Denemarken

Voor het tanken van LPG is in Malta de zogenaamde Italië-nippel of Dish connector nodig. Wij adviseren je de benodigde verloopnippels altijd zelf bij je te hebben in de auto als je naar het buitenland gaat.
 
+++
 

© LPGgids.com – LPG – LPG Tankstations Europa | LPG Malta

LPGgids.com bestaat sinds 2008 en biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8.8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 2487 beoordelingen.


LPG Stations Europa

Van onderstaande landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: